ELSKER HJERTE 2

SKU
VA033
Special Price 25,00 kr Regular Price 45,00 kr
På lager
ELSKER HJERTE 2 - Love Heart Pop Up Card 2
Type: Håndlavet pop-up lykønskningskort.
Materiale: Kishu og Italia papir
Størrelse: 120 x 150 mm
Kode: VA033
At have en bestemt Valentinsdag er en meget gammel tradition, der antages at stamme fra en romersk festival. Romerne havde en festival kaldet Lupercalia i midten af ​​februar - officielt starten på deres forår. Et af de mest populære og genkendelige Valentinsdagssymboler er gud for tiltrækning og begær, Amor. Roman Mythology beskriver også denne soldat af kærlighed som værende søn af Venus, kærlighedens gudinde, hvilket gør ham til den perfekte kandidat til at være et Valentine-ikon.
Inspiration til Love Heart Pop Up Card 2
Hjertet er stedet for fysisk og åndeligt væsen og repræsenterer "den centrale visdom i følelsen i modsætning til forstandens hovedvisdom". Det er medfølelse og forståelse, livgivende og komplekst. Det er et symbol på kærlighed. Ofte kendt som sæde for følelser, er hjertet synonymt med kærlighed. Når nogen siger, at du er deres "valentine", vælger de dig simpelthen som den person, som de gerne vil vise kærlighed til på den specielle dag. Når folk er gift eller går ud, antages det, at de automatisk er den anden persons valentine på grund af det romantiske forhold, de har.
Occasions for Love Heart Pop Up Card 2
Love Heart Pop Up Card 2 er sådan en romantisk gave til dine kære. Dette kort er perfekt til at demonstrere din kærlighed og hengivenhed over for dem!

NEW HEART

VA013 0.6